REVIEW: Advanced Precleanser van RainPharma

Toen ik zaterdag in Antwerpen aan het windowshoppen was (where did my money go!?), passeerde ik ‘toevallig’ langs RainPharma. Ik had al zoveel goede dingen gelezen over de Advanced Precleanser, dus ik moest wel een kijkje nemen. Ik had gezworen dat ik niks zou kopen, maar deze beautyfreak kan sommige dingen écht niet laten liggen.

RainPharma is een Belgisch merk, #ikkoopbelgisch, met een huidverzorgingslijn, voedingssuplementen en eiwitshakes op plantaardige basis. Skincare zonder bewaarmiddelen? I’m in!

Mijn oog viel op de Advanced Precleanser, een reiniger op basis van olie die alle onzuiverheden (make-up, overtollig talk, verontreinigende stoffen uit de lucht) van je huid aantrekt. Klinkt geweldig, toch? De Advanced Precleanser is verrijkt met oliën uit abrikozen, avocado’s, jojoba, olijven, duindoorn en amandelen. All natural en bovendien hypoallergeen, geschikt voor veganisten, vrij van agressieve conserveringsmiddelen en niet getest op dieren. De tube oogt bijzonder stijlvol en is met het wit-zwart contrast back to basics.

De instructies zijn duidelijk uitgelegd op de tube: breng aan op een droog gelaat en masseer goed. De olie van de reiniger mengt zich met de olie op je huid. Spoel alles goed af met water. Je zult zien dat de eerder gelachtige structuur in combinatie met water zich omtovert tot een reinigingsmelk die alle onzuiverheden makkelijk wegspoelt. Voor een optimaal resultaat (lees: voor een perfect schone huid) moet je het tweemaal per dag gebruiken (’s ochtends en ’s avonds).

Rainpharma Advanced Precleanser

Hierboven zie je goed de verandering van structuur. Uit de tube verschijnt een soort van gel die op het eerste zicht nogal zwaar aanvoelt. Niets is minder waar. Als je het inmasseert, wordt die structuur meteen zacht en vermengt het mooi met je huid. Je ziet meteen hoe de make-up oplost. Spoelen met water en hop, daar vormt zich een reinigingsmelk. Tenslotte blijf je achter met een superzachte huid, volledig vrij van onzuiverheden.

Ik gebruik het product ondertussen een week en ik merk een zichtbaar verschil. Mijn huid voelt superzacht aan en lijkt ook echt gezonder. Ik heb geen last meer van miniscule onderhuidse puistjes, mijn gezicht is gaver, meer gevoed en volledig gehydrateerd. Een aanrader voor elk huidtype!

Advanced Precleanser van RainPharma – 31,95 euro.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *