Blast from the past: MAC Good Luck Trolls-collectie

Nineties kids moeten nu naar de dichtsbijzijnde MAC winkel rennen. De Good Luck Trolls-collectie is beschikbaar en zowel de trollen als de lipsticks en oogschaduws zijn kleurrijker dan ooit tevoren! Welke tint durf jij aan?

Een en al nostalgie bij het zien van de schattige poppetjes die onze jeugd wat kleurrijker maakten. De fleurige collectie is heel apart, of wat had je gedacht? Geel, blauw, paars of roze: alles is afgestemd op de gekke haardos van de wezentjes. Ik heb het vrij bescheiden gehouden en enkel de roze haarspray aangeschaft, maar de echte durvers kunnen kiezen voor blauwe oogschaduw en groene lippen.

trolls

Lipsticks

De lipsticks zijn verkrijgbaar in de kleuren: Can’t be Tamed, Sushi Kiss, Dance Off Pants Off en Midnight Troll (21,50 euro). Ik zou kiezen voor het ‘veilige’ roze (altijd!), maar het blauwe Midnight Troll is fantastisch mooi en supergewaagd.

Lipgloss

De klassieke lipgloss is voor één keer in speciale kleurtjes ondergedompeld en hebben hilarische namen: Saint Germain, Twerkqoise, Bubble Butt en Glitter Grunge (19 euro). Mijn favoriet is Glitter Grunge, een dramatisch paars.

Haarsprays

De haarsprays zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk het roze Good Luck Locks en het blauwe Tease and Thank You (23,50 euro). Ik heb de roze haarspray besteld (wéér roze, I know). Een leuke blikvanger en uitspoelbaar na één wasbeurt.

Pigment_GlitterHet eerste product in het rijtje is een pigment in de kleur Chartreuse. Een pigment is een los kleurpoeder waarmee je een soort van ‘frosted’ effect creëert (25 euro). Het paarse Fuchsia, het zilvere Reflects Transparent Teal en het blauwe Reflects Purple Duo zijn glitters die je op je huid en haar kunt aanbrengen voor een extra glanzend effect (23 euro).

oogschaduws

De oogschaduws zijn vrij bescheiden tegenover de rest van de collectie. De blikvangers zijn het elektrisch blauwe Atlantic Blue en het gifzwarte Black Tied. De rest is iets neutraler: Silly Vanilly (wit), Suns Out, Buns Out (goud) en Paradisco (roze). De oogschaduws kosten 20 euro.

hightlighter

Tot slot is er nog het Beauty poeder, beschikbaar is twee kleuren: Play It Proper (roze) en Glow Rida (oranje). Het Beauty poeder kun je gebruiken als highlighter, blush of finish (25 euro). Aanbrengbaar met de 187 Duo Fibre Face Brush (48 euro).

De collectie is verkrijgbaar vanaf 13 augustus of bestel nu al online.

You may also like

1 comment

  1. Ik zou persoonlijk voor het Beauty poeder gaan! Kheb al een paar swatches gezien van andere producten en ik ben niet wild… Wel tof voor in u collectie ofcourse!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *