Birthday wishlist 2017

Binnenkort (lees: 9 maart) word ik alweer een jaartje ouder en de aanloop naar die dag is minstens even leuk als de verjaardag zelf. Aangezien het Lief ab-so-luut niet thuis is in de wondere mode- en beautywereld vraagt hij mij altijd om een lijstje op te stellen. Benieuwd naar mijn wishlist van dit jaar?

Ik maak doorheen het jaar eigenlijk constant wishlists, zo kan ik voor elke gelegenheid (Kerst, verjaardag, jubileum) meteen een lijstje voorleggen aan mijn lief en familie. Doe ik dit niet, dan weet ik dat ik op het moment zelf geen inspiratie heb en eindig met cadeautjes die een beetje overbodig zijn. Als beautyfreak staan er natuurlijk ook altijd producten op die Chinees zijn voor mijn lief. Daarom zijn lijstje superhandig!

Volgende week word ik dus 26, en hiermee kan je me héél véél plezier doen! 🙂

1. Parfum Fleur Musc van Narciso Rodriguez (54,90 euro voor 30ml, via Ici Paris XL).
2. Storage Box Letter (9,90 euro via Finn Concepts).
3. Remedies Skin Fortifier – Strength & Recovery van Bobbi Brown (41,50 euro via Parfuma).
4. Grandiôse Liner in kleur zwart van Lancôme (32,50 euro via Ici Paris XL).
5. Roze ballerina’s (20,50 euro via Asos)
6. Handtas PS11 Mini Classic van Proenza Schouler (prijs op aanvraag).
7. Ombre Lip Duo van NYX in kleur Peaches & Cream (10,99 euro via Douglas).
8. La Laque Couture in kleur N°80 Blanc Arty van Yves Saint Laurent (27,50 euro in de parfumerie).
9. Intensive Skin Supplement van Bobbi Brown (66,50 euro via De Bijenkorf).
10. Kiss & Blush Vice Versa in kleur N°1 van Yves Saint Laurent (34,65 euro in de parfumerie).
11. Mascara Legendary Lashes van Charlotte Tilbury (32 euro via De Bijenkorf).

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *