Eye Opening Mascara van Bobbi Brown

Als ik slechts één item zou moeten kiezen uit mijn make-up tas, dan zou het ongetwijfeld mascara zijn. Het wondermiddeltje bij uitstek, want het geeft je meteen een open blik. De nieuwe Eye Opening Mascara van Bobbi Brown was zeker de test waard!

Ik noem mezelf niet graag een expert, maar van nagellak en mascara heb ik wel verstand. Het zijn de twee producten die ik het langste gebruik en geloof me, ik heb er al serieus wat getest.

Le Volume van Chanel is momenteel mijn favoriet. Hij geeft mijn wimpers extra volume en lengte, maar biedt ook een fijne krul. In het verleden ben ik al te veel mascara’s tegengekomen die klonteren, mijn wimpers doen samenklitten, te zwart zijn en te weinig volume en/of lengte geven. Vandaar sta ik altijd sceptisch tegenover een nieuwe mascara die mij zogezegd de perfecte wimpers belooft.

De Eye Opening Mascara van Bobbi Brown doorstond elke test. Echt een aangename verrassing! Eerst was het een beetje schrikken van de dikte van de borstel. Ik werk liever met iets fijnere borsteltjes, want ik ben nogal het type dat wild omspringt met mascara. Veegje hier, veegje daar, wat ronddraaien en wiebelen zodat elke wimper de nodige dosis krijgt.

BobbiBrown_voorenna
De Eye Opening Mascara doet wonderen voor mijn wimpers. Ze zijn ultralang op een natuurlijke manier en mijn blik oogt veel opener.

Met de Eye Opening Mascara is dit niet nodig en zelfs uit ten boze. Hoe meer je beweegt, hoe meer je smost. De eerste keer ben ik er zelfs in geslaagd om de borstel in mijn oog te steken. Echt niet oké.

Gewoon rustig aanbrengen is dus de boodschap en ik moet zeggen: wat een immens verschil! Mijn wimpers zien er ontzettend lang en vol uit. Bij andere mascara’s moet je vaak verschillende ‘laagjes’ aanbrengen, maar bij de Eye Opening Mascara werkt het met slechts één laagje. Dan krijg je ook meest naturel effect. Een absolute aanrader voor iedereen.

Bobbi Brown Eye Opening Mascara – 28,50 euro.


If I had to pick one item from my makeup bag it would be mascara. It’s definitely a miracle worker, because it makes you look more awake. The new Eye Opening Mascara from Bobbi Brown was certainly worth the test!

I don’t like to call myself an expert, but I do know my way around nail polish and mascara. I use these two products for as long as I can remember and believe me, I’ve tested a lot of them.

Chanel’s Le Volume used to be my favorite. It gives me voluminous and long lashes, and it curls them too . In the past I have come across too many mascaras that clot, that are too black and give too little volume and/or length. That’s why I’m always sceptical about new mascaras that supposedly promise me the perfect lashes.

Bobbi Brown’s Eye Opening Mascara passed every test. It was really a very pleasant surprise! At first, I was a bit scared of the thick brush. I prefer a finer one, because I’m the type that goes all the way with mascara. A smudge here and there, some spinning around and a bit jiggling so that each lash gets the necessary dose.

You don’t have to do this with the Eye Opening Mascara. In fact, it does more harm than good. The more you move around, the more you spill. I even managed to stab myself in the eye. Really not okay.

Just apply gently and I must say: what a difference! My eyelashes look very long and full. With other mascaras you often have to put multiple ‘layers’, but the Eye Opening Mascara only needs one. That when you get the most natural effect. I can honestly say that this is an absolute must-have!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *