Faithful Face Guard van RainPharma

Een tijdje geleden zat de Faithful Face Guard van RainPharma tegen een voordelige prijs bij Goed Gevoel. Na mijn geweldige ervaring met het Belgische merk moest ik deze crème absoluut hebben. Geef toe: de 4-in-1 formule (serum, oogverzorging, dag- én nachtcrème) bespaart je heel wat plaats en tijd in de badkamer.

De verpakking ademt puurheid uit. Ze kiezen steevast voor een ‘back to basics design’. Een bijzonder stijlvolle witte tube met een zwart catchy lettertype, I like!

Toen ik het product zachtjes uit de tube kneep, moest ik wel even wennen aan de geur. Anders dan bij de Precleanser heeft de Faithful Face Guard een heel specifieke kruidige geur. Niet meteen mijn favoriet, maar je ruikt de natuurlijke ingrediënten. De crème heeft een gele kleur en je hebt slechts een klein beetje nodig om heel je gezicht te behandelen. Als je te veel product gebruikt, moet je echt goed uitsmeren, een beetje zoals bij zonnecrème. Het trekt snel in en voelt niet plakkerig aan.

In de ingrediëntenlijst vind je een resem aan natuurlijke bestanddelen. Het sleutelingrediënt is een extract uit rode alg dat je huid beschermt tegen schadelijke stoffen, roodheid en schade door de zon.

Ik gebruik de Faithful Face Guard nu al zo’n maand en ik ben best tevreden over dit product. De geur geraak ik niet echt gewend, maar het geeft mijn huid wel een boost. Vooral bij de vrieskou van de voorbije weken heeft het mijn gezicht echt beschermd. Ik merk dat mijn huid minder ruw aanvoelt. In de winter heb ik vaak last van oneffenheden zoals kleine onderhuidse puistjes of irritaties, maar nu voelt mijn huid veel zachter aan en heb ik een gezondere gloed.

Ik kan het helaas niet laten om toch mijn dag- en nachtcrème te blijven gebruiken, alsook mijn nachtelijk serum (gewoontes leer je nu eenmaal niet snel af!), maar de producten werken elkaar gelukkig niet tegen. Ik zou zelfs durven zeggen dat ze elkaar, op mijn huid toch, versterken.

De producten van RainPharma doen wonderen bij mij. Een minpuntje is misschien de prijs, maar denk eraan: je hoeft maar één product te gebruiken in plaats van vier. Bovendien kom je ook wel even toe met zo’n tube. Een goede investering dus!

Faithful Face Guard van RainPharma – 74,95 euro.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *