Halloween look: everyday Catwoman

Helaas wordt Halloween in België nog niet zo uitbundig gevierd als in Amerika, daarom stel ik een look samen waar je ook gewoon hier mee over straat kunt lopen. Happy Halloween y’all! 

Jullie weten al dat ik een echte crazy cat lady ben, uiteraard is mijn Halloween look dus ook geïnspireerd op katten. Mijn missie: draagbare make-up die je helemaal in de stemming brengt.

Als basis breng ik mijn alledaagse make-up aan. Foundation, concealer, wat blush… Niets speciaals. Waar je deze keer wel mee kunt uitpakken, zijn je ogen. Kattenogen hypnotiseren, dus zet je ogen extra in de verf. Je mag hiermee zeker over the top gaan.

img_8011_

Ik koos voor zwarte oogschaduw en een dikke streep eyeliner met een cat eye. Heel dramatisch, maar toch iets waar je mee kunt buitenkomen.

Voor de lippen kun je kiezen voor een klassieke rode lipstick, maar voor Halloween mag het net ietsje meer zijn. Ik kleurde mijn lippen heel donker met de kleur Leo van Kylie Cosmetics. En natuurlijk mochten de kattenoortjes niet ontbreken! Ik heb mijn diadeem gevonden bij Bijoux Brigitte in Mechelen, maar winkels zoals H&M en Claires zullen deze dagen ook wel kattenoortjes ter beschikking hebben. Miauw!

img_7960_

Wat denken jullie van mijn look?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *