Girls night out: Lancôme x Sonia Rykiel en 25 kaarsjes voor L’Absolu Rouge

Afgelopen dinsdag was Brisk and Bold aanwezig op het feestje van Lancôme. In een romantische setting maakten we kennis met de collectie van Lancôme x Sonia Rykiel én met de nieuwe kleuren van de legendarische L’Absolu Rouge. This must be (beauty) heaven!

De lipstick L’Absolu Rouge blaast dit jaar 25 kaarsjes uit en dat moest gevierd worden met een heerlijk gamma van maar liefst 86 nieuwe tinten. Lancôme gaf de bekende make-up artist Lisa Eldridge carte blanche, iets wat resulteerde in een zeer uitgebreide collectie van roze en rood. Niet enkel nieuwe tinten, maar ook verschillende texturen. Je kunt nu zelf je finish kiezen: sheer, cream of mat.

absolurouge_lancome

Ik ging voor het roze Rose Rendez-Vous en het oranje À La Folie, dat voor de gelegenheid werd aangeboden op een plateau. Beter dan champagne, voor mij althans. De roze tint is een cream, de oranje een sheer. Allebei stralende kleuren die luchtig aanvoelen. Mijn voorkeur gaat naar Rose Rendez-Vous (links), omdat hij net iets minder glossy is. Qua kleur ben ik wel helemaal verliefd op À La Folie. Ik droeg nooit eerder oranje, omdat het mijn tanden optisch geler maakt, maar deze tint past perfect bij mij.

absolurouge

Daarna werden we onder handen genomen door een make-up artist die de nieuwe Teint Idole Ultra Cushion en Cusion Blush Subtil op ons uitprobeerde. Ik had al een rijkelijk laagje make-up op (voor beautyevents doe je net iets meer moeite, ja!), maar de Teint Idole Ultra Cushion is superluchtig en toch dekkend. Heel anders dan de eerder uitgebrachte Miracle Cushion die vooral luchtig aanvoelt, maar voor mij niet genoeg dekking geeft.

Dit kussentje biedt echter alles: de ongewilde puistjes die dezelfde dag toevallig opdoken, werden zomaar gecamoufleerd. Geen onzuiverheden te zien op mijn gezicht! Ik was alvast heel enthousiast dat ik dit product kon scoren.

teint-idole-ultra-cushion

Links op de foto zie je goed hoe de textuur eruit ziet bij het aanbrengen. Het lijkt een vederlichte mousse. Dep de foundation zachtjes over je gelaat en je krijgt een schitterend, dekkend resultaat. De Teint Idole Ultra Cushion krijgt zeker een vaste plaats in mijn badkamer!

teint-idole-ultra-cushion1

Over de Cusion Blush Subtil ben ik iets minder enthousiast. Lissa kreeg deze frambooskleurige blush mee. Voor mij iets te rozig, ik sta beter met oranje. In tegenstellig tot de Teint Idole Ultra Cushion vind ik het ook moeilijk om te doseren. Blush moet subtiel zijn. Niet echt mijn ding, want ik ben fan van poeder als blush.

cusion-blush-subtil

Op het event kon ik ook eindelijk de tijdelijke collectie van Lancôme x Sonia Rykiel ontdekken. Ik heb al menig foto’s zien passeren op het net. Geef toe, wie was er nu niet op slag verliefd op die vrolijke kleurtjes? De verpakking is prachtig, straalt een zekere joie de vivre uit.

lanco%cc%82mexsoniarykiel

Ik kreeg Parisian Lips – Le Crayon mee in het roze Parisian Spirit. Superleuke kleur, maar de twee verschillende finishes maken het nog leuker. Aan de kant heb je een matte finish, de andere kant is eerder een lichte sheer. Love love love!

soniarykiel_lippotlood

Een mooie zomeravond gevuld met tal van geweldige producten, wat kan een beautyfreak nog meer wensen?

L’Absolu Rouge van Lancôme – 35 euro.
Teint Idole Ultra Cushion van Lancôme – 44 euro.
Cusion Blush Subtil van Lancôme – 45 euro.
Parisian Lips Le Crayon van Lancôme – 34 euro.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *