Girls night out: romantisch diner in Maison Lancôme

Een paar weken geleden waren we uitgenodigd voor Maison Lancôme. In de meest idyllische setting mochten we kennismaken met de nieuwe lentecollectie: Absolutely Rôse. Die collectie staat, uiteraard, volledig in het teken van de roos, een bloem dat al sinds 1935 symbool staat voor Lancôme.

Onze avond begon met een make-up workshop waarin we alle nieuwe producten konden testen. Wat me meteen opviel, is hoe subtiel deze collectie is. Zachte rozige tinten, pastel, afgewisseld met bruine, koperachtige kleuren… Alles voor een natuurlijke look zoals je van een Parisienne verwacht. De blikvanger is ongetwijfeld La Rose à Poudre Parisian, een highlighter in de vorm van een delicate roos. Bijna te mooi om te gebruiken!

Het oogschaduwpalette bestaat uit 6 kleuren, gaande van pasteltinten tot grijze kleurtjes. Je kunt je look zo hard of zacht maken als je zelf wil. Weet je niet welke tinten je moet combineren? Dan helpt Lancôme je op weg om een dag- en nachtlook te creëren via de tekeningen op het spiegeltje. In het palette vind je ook kleuren voor je lippen terug. Deze kleuren zijn iets feller. De bedoeling is dat je je lippen vult met de roze kleur en de buitenkant afwerkt met het oranje, waardoor je een mooi ombré effect krijgt.

Ik heb de daglook uitgeprobeerd. Deze is heel naturel, echt voor een doordeweekse dag. De tekeningen maken het supermakkelijk om deze look na te bootsen, je hoeft gewoon de stappen te volgen. De hoofdkleur op mijn ogen is een soort van licht paars, lila kleurtje. Ik dacht eerst dat het nogal flauw ging uitvallen, maar op de ogen geeft het een mooie rozige glans.

Eén van mijn favorieten is de Grandiôse Liner met een rozige, koperachtige kleur. Ik ben echt gek op deze kleur! De eyeliner is buigzaam, dus je hoeft je niet in bochten te wringen om een perfect streepje aan te brengen. Heel fijn in gebruik, superleuke kleur én hij houdt echt uren zonder uit te vegen of kleur te verliezen. Zonder twijfel mijn favoriet uit deze collectie!

De Grandiôse Liner is voor de gelegenheid beschikbaar in 2 kleuren:
04 Magenta (magenta)
09 Boise de Rose (roestig roze)

Bij de eyeliner hoort een bijpassende mascara in dezelfde koperachtige kleur: de Grandiôse. Ook hier staat ons comfort weer voorop. Het gebogen borsteltje maakt het veel gemakkelijker om mascara aan te brengen. In één vlotte beweging kun je je volledige wimper aanpakken (zonder per ongeluk in je oog te steken of veegjes achter te laten!). Bovendien maakt het mijn wimpers duidelijk langer en voller. Tijd dat ik deze ook eens in het zwart aanschaf.

De Ombre Hypnôse Stylo is een pen waarmee je in één veegje een mooie kleur op je ogen tovert. Het oogpotlood geeft veel pigment af en voelt heel zacht op je ogen. Heel handig als je geen tijd hebt om uitgebreid aan je make-up te werken. In slechts een simpele beweging tover je een kleur op je ogen. Het veegt bovendien mooi uit en geeft je ogen dat tikkeltje extra glans. Een leuke toevoeging!

De Ombre Hypnôse Stylo is beschikbaar in 4 frisse kleuren:
– 20 Rose Lumiere (roze)
– 21 Gris Ruban (zilver grijs)
– 22 Or Rose (roze goud)
– 23 Rose Pastel (lila)

Een kleine impressie van de romantische avond…

La Rose à Poudre Parisian – 75 euro.
La Palette La Rose (limited edition) – 65 euro.
Grandiôse Liner – 36 euro.
Grandiôse mascara – 33 euro.
Ombre Hypnôse Stylo – 24,50 euro.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *