REVIEW: Midnight Secret Late Night Recovery Treatment van Guerlain

De zomer trekt stilaan de deur dicht en dat betekent maar één ding: back to school of terug aan het werk. Binnen de week heb je gegarandeerd weer last van slaapgebrek, dus kun je alle hulpmiddeltjes gebruiken om de vermoeidheid te camoufleren. De Midnight Secret Late Night Recovery Treatment van Guerlain kan je daarbij helpen.

De My Super Tips by Guerlain is een collectie van verzorgingsproducten die nu al een tijdje op de markt is. De superhelden, zoals Guerlain het mooi verwoord, geven de huid en de lippen een boost.

De collectie bestaat uit 5 producten:

  • Guerlain Superlips: een lippencrème die je lippen herstelt en beschermt zodat ze er gladder en voller uitzien.
  • Guerlain Crème SOS: de oplossing voor mensen met een gevoelige huid. De aanwezige bestanddelen zoals ceramiden en gamma-orizanol beschermen en herstellen de huid. Ideaal voor tijdens de koude wintermaanden of als je te lang in de zon hebt gezeten. Het helpt tegen roodheden en een geïrriteerde huid.
  • Guerlain Radiance in a Flash: zoals de naam al doet vermoeden, licht deze crème je gezicht op. Dankzij de roze en gouden parelmoerdeeltjes krijg je een natuurlijke glow waardoor je huid egaler lijkt.
  • Guerlain Stop Spot: een getinte crème die alle imperfecties camoufleert. Door de hoge concentratie aan salicylzuur en kalmerende zink, worden alle onzuiverheden weggewerkt.
  • Guerlain Midnight Secret Late Night Recovery Treatment

De laatste in het rijtje, wist mij het meest te overtuigen om aan te schaffen. Mijn avondroutine duurt minstens even lang als mijn ochtendritueel. Uitvoerig mijn gezicht reinigen, nachtcrème smeren, een serum hier en daar… Ik ben toch wel even in de weer vooraleer ik mijn bed in kruip. Sinds ik er echt de tijd voor neem, merk ik een zichtbaar verschil op mijn huid. Ik geniet er ook  van om met een mooi gereinigd gezicht te gaan slapen.

Ik gebruik al lang Night Advanced Repair, hét wondermiddel van Estée Lauder. Maar het serum is wel aan de dure kant en ik ben soms te gierig om het elke avond te gebruiken. Guerlains Midnight Secret Late Night Recovery Treatment to the rescue dus!

Guerlain02_

De kleine tube (helemaal travelproof trouwens!) belooft een uitgerust gezicht, alsof je acht uur hebt geslapen. Klinkt geweldig, vooral voor iemand die op een weekdag nooit aan acht uur slaap geraakt.

Ondertussen gebruik ik de crème al anderhalve week (niet elke avond) en ik merk een verschil. Dit komt door een cocktail van acht ingrediënten die het herstellende effect van slaap nabootsen. Mijn huid is gevoed en ik vind dat mijn blik iets uitgeruster is dan voordien. De lichte structuur en subtiele lavendelgeur zijn trouwens zalig en de lavendel helpt je ook om relaxed in slaap te vallen.

Ik ben zeer tevreden over deze aankoop, een echte aanrader die ik niet meer kwijt wil!

Hebben jullie de andere producten uit My Super Tips al geprobeerd? Please, do share!

Guerlain03

Midnight Secret Late Night Recovery Treatment van Guerlain – 26,99 euro (15ml).

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *