NEW: Glamglow Gravitymud Firming Treatment

Mijn absolute me-time? Gezichtsmaskers! Niets zo leuk als een goedje op je gezicht smeren en relaxen voor tv of in bad. Glamglow, de specialist in gezichtsmaskers, heeft een nieuw product uitgebracht: Gravitymud Firming Treatment. Opvallend door zijn metallic zilveren kleur én gemakkelijk af te pellen. Klinkt fun, toch?

Het Gravitymud masker is veelbelovend. Het zou je gezicht moeten liften, verstevigen en de poriën verkleinen. Ik was voordien al enthousiast over de andere maskers van Glamglow, zoals het Youthmud masker, de Powermud en de Thirstymud. Stuk voor stuk fijne maskers die een groot verschil maken op je huid. Wordt Gravitymud ook zo’n knaller?

GlamGlow_02

Dit is het eerste masker waar een borsteltje bij wordt geleverd. Superhandig, want ik moest mij voordien altijd behelpen met een kapotte foundation borstel. Het masker heeft een heel andere structuur dan ik gewend ben van Glamglow. Het is een zeer vloeibare formule met een parelmoer glans. De geur valt ook best mee. Het heeft iets weg van een synthetische kokosgeur, vrij zoet dus.

Glamglow_03

Er wordt aangeraden om een dikke laag op je gezicht te leggen, zodat het makkelijker af te pellen is. Ik vind dit nogal zonde. Het product is vrij duur, dus ik ben er liever wat spaarzamer mee en was de eventuele resten wel af met lauw water.

Glamglow_04

Het aanbrengen gaat zeer simpel met het borsteltje. Door de liquide structuur is het iets moeilijker om te doseren, maar je kunt het product wel mooi uitsmeren. Het droogt ook snel op, waardoor je snel moet smeren. In tegenstelling tot het Youthmud masker is dit een uiterst zacht masker. De Youthmud is vrij agressief en kan serieus prikken op mijn huid. De Gravitymud heeft dit absoluut niet. Het voelt aangenaam, tintelt niet en doet mijn huid niet trekkerig aanvoelen.

Glamglow

Na 25-30 minuten relaxen, mag je het masker aftrekken. Dit gaat echt heel makkelijk! Zelfs aan de zijkanten waar ik wat minder product heb gebruikt, pelt het perfect af. Ik zie enkel wat resten rond mijn wenkbrauwen, maar dit kun je gewoon afkuisen met een vochtige doek.

En wat doet dit masker nu na 30 minuten? Ik merk weinig verschil eigenlijk. Van liften en verstevigen zie ik niets, maar mijn huid voelt wel zijdezacht aan en ziet er iets egaler uit. Voor degenen die specifiek op zoek zijn naar een liftend effect, komen bedrogen uit. Ik raad het niet aan bij de iets oudere huid, want het verstevigt niet voldoende. Het doet wel een hoop andere goede dingen voor je huid: egaler en helderder maken, verfrissen, hydrateren. Het geeft alleszins een boost aan je gezicht.

Gravitymud Firming Treatment van Glamglow – 49,95 euro (50 ml).

You may also like

2 comments

    1. Zeker proberen, al was het enkel voor de zilveren substantie! 🙂 Het was fijn om eindelijk eens een masker te testen waar je nog redelijk cool mee lijkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *