Pep-Start Eye Cream van Clinique

Bij elk nieuw product dat wallen en/of donkere kringen onder de ogen bestrijdt, sta ik als eerste in de rij. Ook de nieuwe Pep-Start Eye Cream van Clinique ontglipt mij niet.

Oogproducten zijn zowat mijn grootste zwakte. Al jaren ben ik op zoek naar hét wondermiddeltje om mijn donkere kringen weg te toveren. Onder make-up kan ik ze goed camoufleren, maar ik wil ook wel eens zo “natuurlijk” stralend wakker worden als in de romcoms.

De verpakking straalt alleszins al iets opgewekts uit. Een knaloranje tube met een balletje als applicator. Ik moet toegegeven dat dit zeer fris oogt. Zelfs met mijn vreselijk ochtendhumeur krijg ik zin om het product te gebruiken. Op amper drie seconden belooft Clinique mij een wakkere blik door de zone onder de ogen te ontzwellen en te hydrateren. Work your magic, Clinique!

Clinique_PepStartEyeCream

Gewoon het balletje omhoog trekken en een tikkeltje duwen op de tube. Het product komt mooi gedoseerd tevoorschijn. Met het balletje masseer je de crème in. Deze massage is goed voor de bloedcirculatie én het helpt vocht af te voeren zodat je geen last meer hebt van gezwollen ogen. De crème zelf is heel luchtig en fris. Hij trekt snel in en voelt zacht aan op de huid.

Drie seconden is wel iets te snel om resultaat te zien, ik reken eerder een tiental minuten. Ik masseer iets langer, ook omdat het balletje zo goed aanvoelt onder de ogen. Het is voor mij alleszins een kleine oppepper. De donkere kringen gaan helaas niet weg, maar ik merk wel dat mijn ‘vochtwallen’ sneller verdwijnen. Ook de fijne droge lijntjes zijn nog amper zichtbaar en het gebied rond de ogen ziet er gewoon frisser uit. Bovendien is de Pep-Start een goede basis voor mijn make-up.

Het is nog niet het tovermiddel waar ik op gerekend had, maar ik ben alvast zeer blij met mijn Pep-Start Eye Cream. Een product dat mij wakker krijgt, is het kopen waard.

Clinique Pep-Start Eye Cream – 21,50 euro voor 15ml.


I just have to try every new product that covers the bags under your eyes. Naturally, I couldn’t resist the new Pep-Start Eye Cream from Clinique.

I’m very fanatic when it comes to eye products. For years I’ve been looking for that one magical product that will make the dark circles under my eyes go away. I can hide it with makeup for now, but I’d love to wake up with a perfect looking face like in those rom com movies.

The package of the Pep-Start Eye Cream is very cheerful. It’s a bright orange tube with a little ball to applicate the cream. I have to admit that the package looks very vibrant. It makes me want to use the product, even with my terrible morning mood. Clinique promises me an awake look in just 3 seconds by decreasing the swelling around the eyes and hydrate them.

You have to pull the little ball and push the tube. The products comes out nicely dosed. You have to rub the cream with the ball. It’s good for your blood circulation and drives the puffy eyes away. The cream itself is as light as air. It absorbs quickly and feels soft on my skin.

In my experience, 3 seconds is a little fast to see a result. I can see a difference after, let’s say, 10 minutes. I like to massage it a bit longer because I love how the ball rolls under my eyes. It really gives me a boost, especially in the morning. My dark circles don’t magically disappear, but I do notice that my ‘morning bags’ go away. The fine lines around my eyes are hardly noticeable and the whole area looks more awake. Moreover, the Pep-Start is a good base for my makeup.

It may not be the most magical product I’ve hoped for, but I am very happy with my Pep-Start Eye Cream. A product that gets me up in the morning is worth buying.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *