Review: Born to Run? Alleen met Urban Decay!

Enkele weken geleden lanceerde Urban Decay hun nieuwe ‘Born to Run’-collectie. Deze lijn bevat een oogschaduwpalette, 3 lipsticks en een makeup setting spray. Uiteraard test ik met plezier het nieuwe oogschaduwpalette, bestaande uit maar liefst 21 tinten! Hello, autumn vibes…

Urban Decay mag dan wel bekend staat om z’n Naked Palettes, toch zijn de andere oogschaduwpalettes niet te onderschatten. Als sucker for roze- en paarstinten heb ik mijn zinnen nog altijd gezet op het Backtalk Palette, maar in de tussentijd overloop ik graag met jullie de kleuren van het Born to Run Palette.

21 tinten, jawel! Het is een heuse mix van verschillende kleurtjes: van neutrale tinten, zoals beige en bruin tot opvallende kleuren zoals paars en groen. Iedereen vindt zijn/haar kleurtje hier wel in terug en je kunt er de mooiste, meest variërende ooglooks mee maken.

Ik ben vooral onder de indruk van de koperachtige tinten. Zo’n sterke kleuren met ontzettend veel pigmentatie; ze geven mij instant herfstvibes!

Ik heb uiteraard al serieus wat geëxperimenteerd met het palette. Mijn favoriete look? De rozetinten vermengen met de warme bruine, koperachtige kleurtjes. Ik heb voor onderstaande look deze tinten gebruikt: Hell Ride, Wildheart, Guilt Trip, Stranded, Punk, Accelerate en Punk.

En wat is jullie favoriete kleurtje? Let me know!

 

Urban Decay Born to Run Palette – 51 euro. 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *