REVIEW: Nightly Refining Micro-Peel Concentrate van Kiehl’s

Hey fellow beautylovers! Enkele weken geleden kon je lezen hoe Lissa en ik de 165e verjaardag van Kiehl’s vierden. Vandaag geef ik jullie graag mijn mening over het Nightly Refining Micro-Peel Concentrate.

Ik wou al heel erg lang het Nightly Refining Micro-Peel Concentrate van Kiehl’s testen, maar soms zegt mijn portemonnee helaas ook even ‘stop’. Bovendien heb ik al zoveel nachtcrèmes en serums dat ik mezelf verplicht om eerst die producten op te maken alvorens een nieuw aan te schaffen. Thank god dus dat ik dit serum heb kunnen scoren op het verjaardagsfeestje!

kiehls_02

De eerste week verliep nogal moeizaam. Mijn huid voelde trekkerig en ruw aan. Op mijn wangen voelde ik onderhuidse puistjes. Ik dacht eerst dat ik allergisch was aan een bepaald bestandsdeel, maar Kiehl’s werkt met natuurlijke ingrediënten, dus dat leek me nogal vreemd. In een andere review las ik dat een medeblogster exact hetzelfde effect had, daarom heb ik toch doorgezet met dit serum. Dat, en omdat ik merkte dat mijn huid steeds strakker werd.

Wat doet het serum nu eigenlijk? Heel eenvoudig, het verwijdert namelijk de dode huidcellen. Hetzelfde effect als een scrub, maar dan op een veel mildere manier dankzij de quinoaschil die de celvernieuwing stimuleert. Ideaal als je een gevoelige huid hebt.

Na een week verdwenen de puistjes inderdaad en voelde mijn huid zachter aan dan ooit tevoren. Bovendien oogde mijn gezicht strakker en zag het er over het algemeen stralender uit. Blij dat ik heb doorgezet, want het effect is echt geweldig! Duidelijk minder zichtbare lijntjes, een frisser en gladder gelaat waardoor ook mijn make-up mooier ‘uitsmeert’ en beter blijft zitten.

kiehls_03

Het Nightly Refining Micro-Peel Concentrate behoort sinds enkele weken tot één van mijn vaste avondrituelen. Je brengt twee tot drie druppels aan op een gereinigd gezicht, net voor je nachtcrème en/of serum. Je kunt makkelijk doseren door het pipetje, het product is vrij geurloos en plakt niet. ’s Morgens sta je op met een egale huid die aanvoelt als de billen van een baby. Zalig, toch?

Nightly Refining Micro-Peel Concentrate van Kiehl’s – 53 euro (30ml).

You may also like

1 comment

  1. Je kan best allergisch zijn aan natuurlijke ingrediënten hoor, daarnaast claimt Kiehl’s niet natuurlijk te zijn, integendeel, hun roots ligt in de farmacie 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *