REVIEW: Starskin Plumping & Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask

Er zijn heel wat trucjes om de volle lippen van Kylie J te bekomen. Een lip filler is daar eentje van, maar ik probeer liever een iets natuurlijkere manier. Het Plumping & Hydrating Lip Mask van Starskin belooft mij meer volume en vermindert de fijne lijntjes.

Het Starskin Plumping & Hydrating Lip Mask is verpakt per twee stuks. Op de verpakking raden ze aan dit twee keer per week te gebruiken, maar daar vind ik het masker toch misschien net iets te duur voor. Wekelijks tel je hier dan een bedrag van 9,95 euro voor neer. Dan verwacht ik alvast een wondermiddeltje.

starskin02

Het masker zit verpakt tussen twee beschermde lagen zodat het serum niet verloren gaat. De ingrediëntenlijst is indrukwekkend, maar ik vind vooral vochtinbrengende en verzachtende bestanddelen terug, zoals glycerine, panthenol, plantaardige oliën, shea butter en honing. Waar zijn de ingrediënten die mij volle lippen moeten bezorgen?

Ik ben wel enorm opgelucht dat ik geen irriterende bestanddelen zie, zoals bijvoorbeeld menthol. Dit wordt namelijk vaak gebruikt in plumping lipgloss en voor mij is dat echt een no-go.

starskin03

Het masker voelt zalig aan. Een tweede huid, net zoals ze beloven. Dit komt door de bio-cellulose, een natuurlijk materiaal dat zich vasthecht aan de huid. Lekker doordrenkt van het serum, zodat het perfect blijft zitten. Je moet het masker een kwartiertje op je lippen laten. In die 15 minuten voel ik een constant getintel. Heel zacht en zeker niet irriterend. Het voelt gewoon enorm fris aan. Zelfs nadat je het masker hebt verwijderd, blijft het tintelend en fris gevoel even hangen.

starskin07

Het verschil is vrij subtiel. Ik zie niet meteen veel verschil in volume, maar mijn lippen voelen wel zachter aan. Ze zijn vooral heel gehydrateerd en de lijntjes zijn inderdaad minder zichtbaar. Het masker is ideaal als je daarna een matte lipstick aanbrengt, zodat er geen overtollige velletjes in de weg zitten en je lippen op voorhand al sterk gehydrateerd zijn en dus minder uitdrogen.

starskin06

Ik zou het masker niet aanschaffen om volle lippen te bekomen, maar wel om mijn lippen te hydrateren. Vooral in de koude wintermaanden is het een ideale verzorging.

Starskin Plumping & Hydrating Bio-Cellulose Lip Mask (2 stuks) – 9,95 euro bij Douglas.nl.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *