Storage heaven: mijn favoriete beauty organizers

Ik ben altijd zo benieuwd naar hoe anderen hun beautyproducten stockeren! Op Pinterest vind je de leukste ideeën. Sommigen dromen van een uitgebreide dressing, ik fantaseer dan weer over een beautykamer. Onze logeerkamer doet helaas dienst als mancave (#bestgirlfriend), dus ik moet wel slimme boxen voorzien om al mijn beautymateriaal in te verzamelen. En toegegeven, ze zijn best nog wel mooi om naar te kijken!

Ik ben begonnen met de transparante boxen van Muji. Ze zijn niet erg goedkoop, maar wel superstevig en je kunt mixen en matchen. Ik heb bijvoorbeeld een box van drie lades met daarop een box met twee lades. De bovenste doos kun je zelfs openklappen vanboven, maar je kunt er ook nog producten op kwijt. Het voordeel is dat je meteen al je cosmetica ziet liggen, zodat je niet lang moet zoeken naar het juiste product. Als je alles een beetje ordelijk legt, oogt het ook nog mooi!

In België is er helaas geen Muji, maar je kunt wel via de webshop bestellen. Tip: bestel de Muji-boxen via Duitsland, zo betaal je aanzienlijk minder verzendkosten!

beautystock06

Mijn tweede bakje is er eentje van Hema. Hierin steken mijn meer compacte, daily routine-producten. Dag- en nachtcème, foundation, mascara en eyeliner. De basics dus. Ik heb zoveel crèmes, serums en maskers dat ik ze niet allemaal op mijn Muji-boxen kwijt kan. Sommige producten zijn ook te groot, vandaar dat ik een goedkope dupe bij Hema heb aangeschaft. Acrylic boxen vind je nu overal, zo heb je altijd wel een goedkoop alternatief. Het materiaal van Hema is wel iets zwaarder, maar dat maakt het ook allemaal net iets steviger.

beautystock05

Vroeger droeg ik nooit lipstick, maar op korte tijd is mijn collectie aardig gegroeid. De tijd dat ik alles nog kon stockeren in een toilettas, is al lang gepasseerd. Ik vond deze handige lipstickhouders bij Deba. Stevig, volledig in de lijn van mijn andere boxen en compact van design, maar toch stockage voor negen lipsticks. Oorspronkelijk kwam ik toe met twee houders, ik nam er twee extra mee (onder het motto: “daar kom je wel even mee toe”), maar twee maanden later zijn mijn boxen mooi gevuld. Dat wordt weer een tripje naar Deba!

beautystock03

Mijn liefde voor cosmetica en beauty begon bij nagellak. Ik heb zo’n mooie collectie, maar die werd altijd verstopt in een lelijke doos. Ik zag vele ideeën passeren op Pinterest, maar ik was nooit echt overtuigd. Ofwel oogde het mooi, maar was het niet praktisch. Ofwel zag het er afgrijselijk uit, maar kon je wel veel stockeren. Ik ben heel erg lang op zoek geweest naar transparante box, maar via de Nederlandse webshop Make-up Your Stash heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht. En zo is mijn beautycollectie helemaal on point.

beautystock01

Welke boxen of materiaal gebruiken jullie? Let me know! Ik neem graag nieuwe ideeën mee.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *