The big Move Out: koper in je interieur

Er zijn twee trends waar ik momenteel helemaal warm voor loop: marmer en koper. Mijn uitgebreide zoektocht naar het perfecte eetservies met marmerprint kon je hier al volgen. Nu zet ik graag mijn favoriete koperen eyecatchers in de kijker.

Ik hou enorm van de Scandinavische stijl. Rustgevend en modern, maar toch altijd met oog voor detail. Ook al woon ik nog in Hotel Mama, toch ben ik al enthousiast op zoek naar de geschikte decoratiespullen voor mijn nu nog denkbeeldig appartement. Scoor zeker deze items als je, net als ik, helemaal wild bent van koperen hebbedingetjes. Ik beloof het: ze geven een extra touch aan je interieur en het oogt erg luxueus.

camera

 

1. Kandelaar, Hay (29 euro via Haystore).
2. Riva hanglamp, Lucide (194,96 euro via vtwonen).
3. Ananas van aardewerk, Talking Tables (21,5 euro via Talking Tables).
4. Waxinelichthouder, Bloomingville (22,11 euro via Bol.com).
5. Dienblad, Jansen+co (43,75 euro via Finn Concepts).
6. Opbergmand, Sissy Boy (7,99 euro via Sissy Boy).
7. Koperen masking tape, Studio Stationery (3,50 euro via Wander and co).
8. Vaas, House Doctor (19,95 euro via Wehkamp).

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *