The Big Move Out: hello Antwerp!

Liefste lezeressen, ik geef toe dat ik jullie de laatste weken een beetje heb verwaarloosd. Maar ik heb een geldig excuus: het Lief en ik hebben sinds kort een appartement gevonden. Die Big Move Out komt er nu dus wel heel snel aan!

Alhoewel mijn hart nog altijd uitgaat naar Gent, aka de schoonste stad van BelgiĆ«, hebben het Lief en ik een compromis gesloten om ons voorlopig even in Antwerpen te settelen. One step at a time voor mijn Limburger. De appartementenjacht heeft maanden geduurd, want onze criteria waren streng. Parkeerplaats, betaalbare huishuur, dichtbij de autosnelweg, graag een terrasje en dit alles liefst nog op het gehypte Zuid… Gelukkig is niets onmogelijk.

IMG_6550_kopie

Aanschouw mijn geweldig uitzicht! Een stukje Schelde en de volledige skyline van Antwerpen, het beste van twee werelden. Die 9 verdiepingen in een krappe lift (of via 135 treden) nemen we er graag bij als dat ons het schoonste zicht van A-town biedt.

Voorlopig genieten we enkel nog van ons terrasje na het uitpakken van onze vele dozen, maar hopelijk kan ik jullie heel binnenkort ons interieur laten zien en is dit beeld snel verleden tijd:

IMG_6562_kopie

See you soon!

You may also like

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *