Transparency bij Neubau Eyewear

Dat ik een grote brillenfan ben, konden jullie hier al lezen. Een nieuw montuur kiezen is nooit een makkie, maar toen ik de debuutcollectie van Neubau Eyewear onder ogen kreeg, ging m’n hart meteen sneller slaan. In juni 2016 lanceerde het Oostenrijkse brillenmerk z’n eerste optische brillencollectie, bestaande uit 12 modellen in telkens 6 kleuren. De brillen worden ontworpen en handgemaakt in Oostenrijk en hebben een trendy, tijdloos design. Alles wat een goed montuur hoort te zijn. Nu breidt het merk z’n collectie uit met nog 3 nieuwe modellen. Ook hierbij is tijdloos met een moderne twist de focus.

neubau_eyeweay_linda_crystal_clear_lifestyle_visual_169_euro_
“Linda” in crystal

Het merk put z’n inspiratie uit de hippe, bruisende wijk Neubau, het 7e district van Wenen. Deze verwijzing naar creativiteit komt sterk naar voren in de keuze van de kleuren voor de monturen. Dit seizoen gaan niet enkel jassen, schoenen en tassen transparant, maar ook doorzichtige brillen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het was dan ook geen verrassing dat Neubau Eyewear transparante monturen opneemt in hun FW16 collectie. Ik ben zelf grote fan van deze trend en zou het heel moeilijk vinden om een keuze te maken tussen al deze leuke modellen.

neubau_eyewear_linda_female_crystal_clear_2_eur169_
“Linda” in Crystal Clear. Richtprijs: €169.
neubau_eyewear_sam_unisex_crystal_clear_side_eur189_
“Sam” in Crystal Clear. Richtprijs: €189.
neubau_eyewear_sigmund_unisex_crystal_clear_side_eur189_
“Sigmund” in Crystal Clear. Richtprijs: €189.

Wil je meer weten over dit toffe merk? Ga naar hun website en blijf op de hoogte via Facebook & Instagram. Neubau Eyewear heeft ook een superleuke blog, Frame of Mind, waarop ze creatievelingen vanover de hele wereld aan het woord laten. Stijl, fotografie, kunst, design, … Alles komt aan bod. Een must follow dus!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *